joi, 26 august 2010

cadou abstract

Te iubesc, te iubesc, te iubesc. daca ma intrebi pe cine iubesc..nu stiu. Te iubesc pe tine, Un Domn Mare si curat si iti multumesc ca imi daruiesti zile de tort si ma lasi sa fug de frica gustului dulce sau ma veghezi cand imi bag degetele murdare de pofta in el si pentru atunci cand imi veghezi linistea din fiecare lingurita gustata potolit din dulcele daruit.

Te iubesc pentru ca altul nu stiu mai bine. eu stiu...? nu stiu....iubesc si eu pe cineva abstract..
Traieste fiecare zi ca si cum maien ai muri, oare poti.... ? e necunoscut sa traiesti cu intensitate fiecare moment din viata la intensitatea cu care te invita sa-l gusti. Sa incerci totusi, merita! :)

joi, 5 august 2010

Iti multumesc!





ce sa spun eu aici... parca nu mai am cuvinte, atat e de mare si vast zbuciumul interior, atat de schimbatoare si grele si usoare apoi sunt trairile, atat de enigmatica e fata din mine spre care sunt pe drum.., sunt atatea de spus si parca se mai zbat si coc acolo adanc incat...nu stiu..., as vorbi cu ele, insa sunt atat de multe schimbari....

am sentimentul ca mereu stii unde si cine esti doar ca au avut grija alti oameni dragi sa te lege la ochi si sa-ti spuna biografia si caracterizarea propriei persoane.

Iti multumesc tie ca ma ajuti sa ma dezleg la ochi cu dragoste si distanta necesara. Iti multumesc pentru ca tu crezi in mine si ma ajuti sa dau perdelele deoparte cu respect si iubire si credinta in ceea ce tu vezi foarte bine acolo, adanc. Nu-mi ceri nimic si astepti sa infloresc pentru ca doar tu stii ca pot inflori intr-o zi. Tu poti fi si tata, si mama, si frate, si sora, prieten sau om simplu, Tu poti fi oricare pentru ca poti inflori oameni si femei. Iti multumesc tie pentru ca tu crezi in acea zi si ai grija sa cred si eu putin cate putin, in fiecare zi cate o picatura.

Azi m-am mai auzit o data si stiu prima data in viata mea ca sunt o femeie frumoasa si inteligenta. Unde esti tu, fata? :) Te imbratisez pe tine! :) si te iubesc pentru ca