duminică, 5 septembrie 2010

Totul e concret si dragoste

Totul este concret. Totul este extrem de concret. asa cum vine viata, as avine si sfarsitul ei. e foarte simplu si concret, nu trebuei s aintelegi nimic. suntem aici pentru viata asta pana nu mai suntem. totul e foarte concret si simplu. ne traim zilele pana cand le avem, dupa aia vine altceva, ceva ce noi vrem sa vedem si sa intelegem. Din ochii nostri lumea se vede altfel, ne-am chinuit atat sa dam logica tututror vazuteor si nevazutelor asa incat nu ne-am gandit ca vine un moment pentru fiecare din noi in care logica proprie nu are loc aici. Totul e concret, altcineva, tot cel ce ne-a dat viata, stie mai bine. ei, si? daca nu era el traiam acum....acum, gandind cu mintea si putin cu inima sau cine stie, poate invers, imi vine sa multumesc pentru ca avem acest fel de experienta pe pamant numita viata. El stie mai bine ce-i cu ea. Noi ba. Noi ne bucuram, apoi necajim, apoi cautam intelesuride frica necunoscutului - mortii. de frica mortii transformata in negru talmacim tot felul de povesti in negru din care nu mai stim cum sa iesim.

Viata e asa cum e. Si moartea la fel. Moartea e punctul final din viata. Asa incat, acum ma gandesc ca oamenii concreti reusesc cu usurinta sa "ia" moartea asa cum e pentru ca doar ei o vad ca un moment si atat. Sper! Sper sa nu sufere mult dragii mei. Sper pentru ca ma contopesc cu ei si m-as contopi cu durerea lor........pana la urma ramane sinele cu tot si toate ce curg din el, iubire, ura, nestiinta, esti singur cu tine in fata vietii, asa precum esti in fata mortii.


Suntem impreuna, ne desparte totusi ceva.... Poate constiinta colectiva...., e ca un gard viu prin care ne putem vedea unii pe altii, unii zambesc, altii plang.....Nici o parte nu stie de cealalta complet.... Suntem despartiti de sarma ghimbata care creste cu dragoste. Nu stiu izvorul ei doar ca va fi mereu asa. O dragoste ghimpata intre cele doua lumi vii amandoua.

Ai grija de el si de mine.

Niciun comentariu: